Kirurgi

Kirugi 01

Få en erfaren og kompetent tandkirurgisk behandling hos os.

Implantatklinik København er en specialiseret tandklinik, hvor vi, baseret på vores kompetencer og mangeårige erfaring, primært beskæftiger os med den mere komplicerede del af tandbehandling, blandt andet kirurgi. Alle mennesker har et unikt tandsæt, med dertilhørende mulige unikke problemstillinger. Der findes derfor mange former for sygdomsstilstande i munden, hvor vores ekspertise inden for tandkirurgiske indgreb kan være nødvendig, så du kan få din tandfunktion tilbage.

STOR tak til Vibe, som lavede en plastfyldning og Anton, som fjernede en visdomstand - begge skabte de i samspil med deres klinikassistenter tryghed, gav tilpas information/vejledning og var i øvrigt bare super professionelle og behagelige.


— Sanne Brandstrup

GroupCreated with Sketch.

Vi kombinerer de nyeste teknologier med god, gammeldags omsorg.

Group 2Created with Sketch.

Vi er blandt de mest erfarne og specialiserede klinikker inden for tandkirurgi.​

Group 3Created with Sketch.

Vi tager altid udgangspunkt i dig og dine behov – også økonomisk.    

Vi udfører bl.a. kirurgiske behandlinger inden for disse områder:

Tandimplantater:

Et tandkirurgisk indgreb kan eksempelvis være erstatning af manglende tænder ved en implantatbehandling. Et tandimplantat er en kunstig tandrod, som skrues ned i kæbeknoglen. Når denne operation er færdig, og implantatet er helet, kan man påsætte en porcelænskrone på implantatet, så det ligner en helt naturlig tand. Man kan anvende implantater til at erstatte en eller flere manglende tænder. Du kan læse mere om vores implantatbehandlinger lige her.

Fjernelse af rødder: I nogle tilfælde kan et operativt indgreb være nødvendigt, hvis man har betændelse omkring en rodspids. Dette kirurgiske indgreb kaldes for en rodspidsamputation, hvor man fjerner den del af rodspidsen, som er betændt.

Visdomstænder:

De fleste mennesker oplever på et eller andet tidspunkt i deres liv, at de skal have fjernet en tand. I disse tilfælde kan kirurgi være nødvendigt, og en af de mest almindelige kirurgiske indgreb er netop operativ fjernelse af tænder, som oftest omhandler visdomstænder. Når man vælger at operere visdomstænder ud, skyldes det typisk visdomstændernes og nervernes placering i området. Hvis det anbefales at få fjernet en eller flere visdomstænder, er det ofte for at passe mest muligt på det omkringliggende væv, så visdomstænderne ikke giver anledning til smerter eller risiko for tandsygdomme i området.

Kirurgisk paradentose behandling: En del mennesker lider af paradentose, hvilket et en betændelsestilstand i tandkødet lokalt omkring tanden. I nogle tilfælde griber denne betændelsestilstand om sig, og kan derfor skabe nogle dybe tandkødslommer omkring tanden. Disse dybe tandkødslommer er svære at holde rene, og det kan endda blive så svært for nogen, at tilstanden bliver enten kronisk eller løbende forværres over tid. I disse tilfælde anbefaler vi en kirurgisk løsning, hvor vi kan reducere de inficerede tandkødslommer, så vævet omkring kan hele og holdes rent – uden besvær. Kirurgisk laserbehandling:

Vi foretager naturligvis almindelige kirurgiske indgreb, men vi møder også nogle problemstillinger hos patienter, som kræver lidt mere kompliceret kirurgi. Til disse behandlingsformer bruger vi en mere avanceret teknologi, nemlig laserbehandling. Med laserbehandling kan vi udføre behandlinger og opnå resultater, som man ellers ikke kan opnå på anden vis. Disse kan bl.a. være korrektion af tandkød.

Kirurgisk tandkødskorrektion:

Nogle oplever, at deres tandkød trækker sig med alderen. Det kan skyldes for hård tandbørstning, men det kan også skyldes måden, hvorpå dine tænder er placeret i din kæbeknogle og din kæbeknogles tykkelse. Dette kan medføre, at tandkødet vil trække sig og dermed blotte din tands rodoverflade, hvilket kan gøre din tand skrøbelig og ekstra sårbar. Du kan derfor risikere at det, som holder din tand fast, stille og roligt forsvinder mere og mere. Måske du også oplever nogle kosmetiske udfordringer, som kan rettes ved hjælp af en mindre tandkødskorrektion. Uanset hvad dit behov er, kan vi foretage kirurgiske indgreb på de pågældende tænder, for at forbedre tandens prognose og holdbarhed, og samtidig skabe en flot kosmetik.

Narkose:

Da vi primært udfører kirurgiske indgreb og store komplicerede konstruktioner, har vi ofte brug for at udføre behandling i fuld narkose. Stort set alle behandlinger kan udføres i fuld narkose, og en behandling i narkose kan også være en fordel, hvis du lider af tandlægeskræk. Hos Implantatklinik København har vi en narkoselæge tilknyttet, så vi altid kan hjælpe dig, hvis du har brug for at vi udfører din behandling i fuld narkose. Vi sørger naturligvis for, at al behandling foregår smertefrit og trygt. Under almindelige omstændigheder bruger vi bedøvelse, og vi er altid – uanset din behandlings omfang – i tæt dialog med dig undervejs, så vi er sikre og trygge ved, at du er fuldt smertedækket.

Har du et særligt behov eller ønske om, at din behandling skal udføres i narkose, så taler vi meget gerne med dig om det, så vi derved kan planlægge et trygt forløb, som er fuldstændig i overensstemmelse med dine ønsker.

Gratis Forundersøgelse 
Implantater