Implantater

Om implantater

Om implantater

Et tandimplantat er en kunstig tandrod, der placeres i kæbebenet, hvor den gamle tand har siddet. Tandimplantatet er fremstillet af titanium. Kæbebenet kan godt ”lide” titanium, og vokser derfor urokkeligt sammen med tandimplantatet, som nu kan bruges som ny tandrod. På Implantatklinik København har vi valgt kun at bruge førende og gennemtestede internationalt anerkendte implantatsystemer.

Da et implantat har den samme funktion som en rigtig tand, er det meget vigtigt for os kun at bruge implantatsystemer med en høj reservedelssikkerhed. Det er vigtigt, at vi til hver en tid kan få nye dele til tandimplantaterne, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvem kan få implantater

Det kan langt de fleste. Alder i sig selv er eksempelvis ingen hindring. Der findes dog nogle faktorer, som skal tages hensyn til. Helbredsmæssigt er der visse forholdsregler, blandt andet hvis man tager nogle specifikke typer medicin.

Af andre faktorer, som kan påvirke udfaldet af implantatbehandling, kan fx. nævnes sukkersyge, tobaksrygning og knogleskørhed. Mængden og kvaliteten af kæbeknogle på de steder, hvor implantaterne skal isættes, påvirker også implantatbehandlingen.

Heldigvis er teknikkerne til knogleopbygning inden implantatbehandling meget udviklede. I det hele taget er det ret sjældent, at behandling med tandimplantater ikke kan lade sig gøre. Med andre ord: lad være med at fravælge implantatbehandling, før du er blevet undersøgt af en specialist på området.

Skriv dig op til en gratis forundersøgelse – så ringer vi til dig.

Følg os på de sociale medier