Faciliteter

Eget porcelænslaboratorium

Vi har vores eget porcelænslaboratorium på tandklinikken, og det løfter det kosmetiske resultat på vores kroner, broer og facader væsentligt. Vi er så heldige og privilegerede at have to af Danmarks dygtigste porcelænsteknikere ansat til at drive laboratoriet. Laboratoriet laver selv de sværeste og mest krævende behandlinger med et perfekt kosmetisk resultat.

 

 

På laboratoriet tages farveprøve på dine tænder den dag tandlægen starter på opgaven. Den dag porcelænstænderne skal monteres, bliver de kontrolleret og tilrettet af teknikeren, inden tandlægen sætter dem fast. Du bliver selvfølgelig inddraget i hele processen, så vi sammen kan lave det helt perfekte resultat til dig.

Den måde at arbejde på er nøglen til altid at opnå perfekt kvalitet af kroner, broer og facader, både funktionelt og kosmetisk.

Vælger du at få en kosmetisk tandbehandling hos os, nyder du også godt af, at vi har et team af tandlæger, som er eksperter i æstetiske tandbehandlinger med plast. Hvis du er ked af dine tænder, eller udseendet af dit smil, hjælper vi dig med en plan for at få et smukt og skønt smil tilbage.

 

Gå til oversigten Klinikken

Følg os på de sociale medier