Kvalitet og priser

Kvalitet og priser

Hos Implantatklinik København er du sikret en topprofessionel behandling, der tager udgangspunkt i dit individuelle behov. Tryghed, omsorg og nærvær udgør kernen i vores kundefilosofi, og skaber udgangpunktet for den empati og grundighed, vi møder dig med.

Vi lægger vægt på at yde den bedste service og går ikke på kompromis med kvaliteten. Hos os får du derfor den bedste behandling tilpasset dit individuelle behov, og vi afslutter ikke din behandling før alle er tilfredse.

Priser på Invisalignbehandlinger

 Med en Invisalignbehandling foretaget hos Implantatklinik København får du en professionel, diskret og skånsom tandretning med minimale gener og et effektivt resultat med afsæt i vores ekspertise inden for æstetik.  Fordi skinnerne er stort set usynlige, kan du fortsætte din hverdag som du plejer, uden at skulle lægge dit liv markant om eller forklare omverdenen, hvorfor du har bøjle på – man lægger simpelthen ikke mærke til den.

I behandlingen indgår, foruden skinnerne, gratis tandblegning og alle nødvendige tilretninger, så vi er sikre på, du har fået det bedst opnåelige resultat.

Invisalign er ikke en hyldevare. Din behandlingsplan kan ikke sammenlignes med en andens, så for at give en nøjagtig pris på dit personlige behov, tilbyder vi gratis forundersøgelser, som til enhver tid kan afbrydes uden betaling eller yderligere forpligtelser.

Betaling i rater på større behandlinger

Her på klinikken tilbyder vi muligheden for fleksible betalinger med blandt andet rente- og gebyrfrie afdragsordninger. Er dette en del af dit behov, finder vi en løsning der passer dig, så du kan fokusere på at få et skønt smil uden bekymringer.

Priser fastsat af Implantatklinikken

Her er nogle eksempler på priser på udvalgte behandlinger.
Der er selvfølgelig mange andre behandlingsmuligheder,
og du er altid velkommen til at spørge os.

Flerfladet plastfyldning
— Flerfladet plastfyldning: Lille kindtand (præmolar) to flader: 1.098-1.372,-
— Stor kindtand (molar) tre flader: 1.624-2.030,-

Krone
— Krone af ædelt metal med påbrændt porcelæn (MK-krone) i stor kindtand (molar), uden evt. stifter og opbygning: 7,362,-

Rodbehandling
(Med fast tilskud fra den offentlige sygesikring)
— Rodbehandling af fortand overmund: 1.358,- til 1.698,-
— Rodbehandling i 2 kanaler: 2.226,- til 2.782,-

Rodbehandling af 3 kanaler
— Kindtand i undermund, uden fyldning og evt. stifter: 3,598,-

Brobehandling tre led
— Bro af ædelt metal med på brændt porcelæn (MK-bro), erstattende en lille kindtand (præmolar), uden stifter og opbygninger: Fra: 14,000,-

Operativ fjernelse af visdomstand
(Med fast tilskud fra den offentlige sygesikring): 1.000,- til 2.922,-

Røntgenbillede
(Fast pris aftalt med den offentlige sygesikring): 142.56,-

Lokal bedøvelse
Injektion: 167,- til 334,-

Andre behandlinger
Spørg endelig!

Sygeforsikring.dk

Her kan du undersøge de forskellige tilskud fra Sygeforsikring Danmark. Vi vejleder dig altid, så du får den bedste behandling til den bedste pris. sygeforsikring.dk

Gå til oversigten Klinikken

Følg os på de sociale medier