Ny “Om Invisalign”

Om Invisalign

Invisalign er en ny banebrydende tandretningsmetode, som retter dine tænder ved hjælp af en række næsten usynlige og aftagelige skinner.

Skinnerne er fremstillet specielt til dine tænder, så de er behagelige at gå med. Dine tænder bevæger sig lidt efter lidt, og nærmest uden du mærker det retter dine tænder sig, så du får det skønne, bekymringsfrie smil, du drømmer om. Og hvis du ønsker det er blegning af dine tænder inkluderet i behandlingen.

 

Invisalign vs togskinner

Behandling

Før vi kan lave en behandlingsplan, scanner vi dine tænder for at undersøge, om de kan rettes ved hjælp af Invisalign.

Når dette er bekræftet, laver vi en detaljeret behandlingsplan, ved hjælp af ClinCheck®, som er vores virtuelle 3D-system. ClinCheck viser den serie af bevægelser, dine tænder forventes at gennemgå i løbet af behandlingen. På den måde kan du, allerede før behandlingen begynder, se hvordan dine tænder kommer til at se ud, når tandreguleringen er ovre.

Når du indleder din Invisalignbehandling, starter du med et sæt specialfremstillede skinner. Herefter skifter du til et nyt. I takt med at du udskifter skinnerne, vil dine tænder gradvist bevæge sig mod den forventede slutposition.

Under forløbet kommer du regelmæssigt på klinikken, dels for at få efterset dine fremskridt og dels for at sikre, at du er fortrolig med behandlingen.

Det varierer fra person til person, hvor lang tid det tager at fuldende behandlingen. Der er ikke to tandreguleringer, der er ens. Derfor er forundersøgelsen og samtalen om forløbet meget vigtig.

Invisalign produkt

Følg os på de sociale medier