Ny “Finansiering”

Fleksibel og rentefri afdragsordning

Her på Implantatklinik København går vi meget op i at skræddersy det bedst mulige forløb for vores kunder – både behandlingsmæssigt, men også økonomisk. Af den grund tilbyder vi en fleksibel betalingsløsning til alle vores Invisalign kunder, hvor du kan vælge en rentefri afdragsordning, hvor du kan afdrage fra 1000,- pr. måned på din Invisalign behandling. Sammen med vores Invisalign team, finder vi en afdragsordning, der passer ind i netop dine behov og din økonomi, fordi vores vigtigste opgave er, at du føler ro i maven – både når det kommer til udførelsen, såvel som finansieringen, af behandlingen. For os er dét essensen af at skabe et skønt smil uden bekymringer!

Book en gratis forundersøgelse hos vores Invisalign team, og lad os sammen tage en snak om, hvordan vi bedst kan lave en løsning, der matcher dine tanker og behov.


“Jeg husker engang en patient, der græd af glæde, fordi vi tilbød hende en fleksibel betalingsordning på en stor behandling, som hun under ingen omstændigheder havde råd til at betale på én gang, og det viser jo bare, at information, empati og god kommunikation er vigtigt for at opnå tillid og respekt fra kunderne.”

– Stig Farholt, Klinikdirektør Implantatklinik København

 

Følg os på de sociale medier